Setmana Cultural

2016 - 2017:
La setmana cultural va girar entorn "REUS".

2015 - 2016:
La setmana cultural va girar entorn "Vivim les matemàtiques".

2014 - 2015:
La setmana cultural va girar entorn "Euromania" les llengües romàniques.  Una Europa amb mil coses que ens uneixen culturalment. 2013 - 2014:
Aquest any la Setmana Cultural ha girat entorn el Còmic. Aquí teniu una mostra d'algunes de les activitats que hem fet i hem pogut gaudir durant aquesta setmana: taller d'animació a la lectura, paradetes de material recilat, cançó Mirall de la pau, visita de la mascota Skaty, taller del còmic amb Guti, football flag, taller de robòtica, 3x3 de futbol, musical "El rei lleó", teatre per part dels alumnes de la USEE "El monstre de colors"... Moltes gràcies a tots, junts hem fet una magnífica Setmana Cultural!


2012 - 2013:

Aquest any la Setmana Cultural ha girat entorn "The green force" el tema central de Comènius.
Cada nivell ha desenvolupat un tema i ha elaborat un mural que s'ha penjat al llarg del vestíbul i el passadís. Per altra banda, s'ha organitzat una tarda de festa major petita acompanyada d'un berenar amb melindros i xocolata desfeta. Els alumnes també han participat en una gimcana formada per diversos tallers de manualitats i jocs esportius i de taula.
Com a cloenda els alumnes de primer ens van oferir l'obra de teatre titulada "L'aventura de les flors"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada