Setmana Cultural

2017-2018

La setmana cultural del circ

Ja ens ha passat la setmana cultural. Entre obres de teatre, l'ou com balla, llibres , música, mags i exercicis d'equilibri al pati ens ha passat la setmana volant, dedicant més temps al temps i a gaudir d'elements importants que el dia a dia no ens permet aprofundir.

Arriben temps on els pares ens diuen que cal saber de tot, que cal fer de tot. I alguns dels elements de vegades no es poden encabir en cap currículum escolar d'assignatura. Dediquem la setmana cultura a aturar el temps del rellotge dels exàmens i de les fitxes per donar pas al teatre, la dansa d'extraescolars amb "la Bella i la Bèstia" i el trapezi del circ, passant per màgia en anglès, el mercadet de reciclatge, la coca de Corpus, les creps en francès del Gabriel i Ferrater, l'esmorzar de l'ampa o el museu marítim de Barcelona per als de cinquè.

Tota una declaració d'intencions culturals que hem treballat també a través dels murals del passadís que decoraran per un any les parets de la planta baixa.

Volem destacar l'esforç dels pares a la seva obra del "Mag d'Oz" representada a l'INS Gabriel i Ferrater, un clàssic que representa els valors i el poder que unes sabates vermelles i un lleó , un home de palla i un home de llauna  desperten; així com la dedicació de tota la comunitat educativa a gaudir d'una setmana cultural de circ.

CORPUS


Una publicación compartida de Escola Joan Rebull (Reus) (@ejoanrebull) el

TEATRE DE PARES

dansa

Una publicación compartida de Escola Joan Rebull (Reus) (@ejoanrebull) el

2016 - 2017:
La setmana cultural va girar entorn "REUS".

2015 - 2016:
La setmana cultural va girar entorn "Vivim les matemàtiques".

2014 - 2015:
La setmana cultural va girar entorn "Euromania" les llengües romàniques.  Una Europa amb mil coses que ens uneixen culturalment. 2013 - 2014:
Aquest any la Setmana Cultural ha girat entorn el Còmic. Aquí teniu una mostra d'algunes de les activitats que hem fet i hem pogut gaudir durant aquesta setmana: taller d'animació a la lectura, paradetes de material recilat, cançó Mirall de la pau, visita de la mascota Skaty, taller del còmic amb Guti, football flag, taller de robòtica, 3x3 de futbol, musical "El rei lleó", teatre per part dels alumnes de la USEE "El monstre de colors"... Moltes gràcies a tots, junts hem fet una magnífica Setmana Cultural!


2012 - 2013:

Aquest any la Setmana Cultural ha girat entorn "The green force" el tema central de Comènius.
Cada nivell ha desenvolupat un tema i ha elaborat un mural que s'ha penjat al llarg del vestíbul i el passadís. Per altra banda, s'ha organitzat una tarda de festa major petita acompanyada d'un berenar amb melindros i xocolata desfeta. Els alumnes també han participat en una gimcana formada per diversos tallers de manualitats i jocs esportius i de taula.
Com a cloenda els alumnes de primer ens van oferir l'obra de teatre titulada "L'aventura de les flors"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada