dilluns, 23 de març del 2020

Dia de la poesia


La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes , amb la col·laboració de diferents entitats, celebra una gran festa de la paraula i les lletres i fomenta tot un seguit d'inicitaives, presencials ( quan l'any ens deixa, no com enguany ) i/o a través de la xarxa ( com és el cas ) arreu dels territoris de parla catalana. Es fa la tria d'un autor/a i es tradueix un poema seu a nombroses llengües, mostrant la riquesa mundial de la poesia en un joc de tornaveu poètic de gran extensió territorial.

El text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d'expressió que ofereix la paraula, ja que incita a fer-ne un ús creatiu, imprevist; convida a l'artifici i al joc i indueix a manifestar l'insòlit, l'absurd o els matisos més sorprenents d'allò que és real.

No podem més que donar-vos les gràcies pel vostre suport i col·laboració virtual, fent de la xarxa un mitjà d'interacció. Aquí posem els vídeos que ens heu fet arribar i que encara arribaran durant tota la setmana. MOLTES GRÀCIES !!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada