diumenge, 20 de desembre del 2020

Futur centre cívic Gregal. Procés participatiu

 Fins al proper 31 de desembre tota la citadania pot aportar les propostes d'ús del futur centre cívic Gregal, de futura construcció al carrer Castellvell, al costat de l'escola Maria Cortina.

El Centre Cívic Gregal s’ubicarà en un edifici municipal del carrer Castellvell, 1-3. Es tracta d’una nau que forma part del conjunt arquitectònic inclòs en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus. Veure mapa dels centres cívics.

Aquest procés té una doble vessant a nivell territorial. D’una banda, la creació d’un nou centre cívic en la part nord-est de la ciutat respon a una lògica de barri i, per tant, pretén involucrar a les persones, entitats i col·lectius de la zona. Però, per l’altra, cadascun dels centres cívics està enfocat a una certa especialització en les activitats que ofereix i estan oberts a la participació de tota la ciutadania; per tant, també hi ha una perspectiva de ciutat en aquest aspecte, en la qual totes les reusenques i reusencs hi tenen alguna cosa a dir.

L’objectiu d’aquest procés participatiu és detectar quines són les necessitats de la ciutadania en relació al nou centre cívic Gregal i tenir-les en compte a l’hora de definir els usos d’aquest.  Es va començar amb una audiència pública a partir del dia 3 de desembre i una pròpia informació a la direcció de l'escola.

Podeu fer la vostra participació a partir de la plana informativa que podeu trobar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada