dijous, 10 de setembre del 2015

Tornem a escolaEl dilluns 14 de setembre reprendrem l'activitat escolar amb els alumnes, després d'un estiu que esperem hagi estat reconfortant, estimulant i reparador per a tots i totes.

El professorat treballem des de primer de mes per a que tot estigui preparat dilluns per rebre als vostres fills. I per a seguir-los i acompanyar-los en els seus aprenentatges. Fent entre tots un curs escolar de qualitat i atractiu garantirem un bon assoliment competencial i creixement personal.

Des de l'escola Joan Rebull volem afavorir l'orientació que heu seleccionada per als vostres fills i fer dels alumnes protagonistes del seu futur, animant-los en la perseverància escolar i en la idea de  traduir l'esforç escolar en resultats, en diferents àmbits, i en el principal: créixer dia a dia com a persones.

I per a aquests reptes anuals, necessitem, com sempre i un any més, de la vostra complicitat i recolzament com a comunitat educativa, doncs la vostra contribució al rendiment escolar i dels infants és essencial.

Exigents en l'adquisició de les competències bàsiques , i orgullosos un cop més d'acompanyar als vostres fills, encetarem un nou i engrescador curs escolar 2015-2016. Vet aquí l'escola que volem. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada