divendres, 22 d’abril del 2016

Celebrem Sant Jordi

Avui hem celebrat la Diada de Sant Jordi a l'escola.
El 23 d'abril és una jornada esplèndida, un d'aquells moments en que l'escola mostra la seva veritable ànima. Un dia de sortir, passejar, llegir, compartir i demostrar la profunda estima que tenim per la nostra escola i la literatura.

Durant el dia, s'ha muntat una parada de venta de llibres. Les aportacions serviran per proveir a l'escola de nous llibres per la biblioteca del centre.



Per commemorar la Diada, a l'escola s'han realitzat diferents activitats al llarg de tota la setmana:

- A infantil i USEE han participat en el I concurs de dibuix de dracs de Sant Jordi. A més, avui han escoltat poemes i contes llegits per mestres i especialistes.
- A CI han intercanviat llibres entre els alumnes i escoltat contes breus llegits pels mestres i especialistes en diferents llengües.
- A CM han escoltat breus lectures per part dels mestres del cicle. Els alumnes de 3r. han fet el taller anomenat "Rondalla ve, rondalla va" i els de 4t, cal·ligrames.
- A CS han fet un taller de llegendes. Els mestres del cicle han ofert una lectura del llibre "El petit príncep" pels alumnes. Els alumnes de 6è, durant la setmana, han recomanat llibres de lectura.


Tota l'etapa de primària ha participat en el I concurs literari de Sant Jordi.

Avui a la tarda, part del jurat dels dos concursos, l'AMPA i l'equip directiu ha fet l'entrega del premi als alumnes amb treballs finalistes.


Visca la Diada i Visca Sant Jordi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada