dimecres, 17 de juny del 2015

El tres de nou, revista escolar, ja la podeu consultar


Ja tenim aquí , fidel a la seva cita anual, la revista "Tres de nou", una mostra, juntament amb aquest propi blog, i molts més d'altres elements, de la tasca anual escolar que venim fent des de l'escola tota la comunitat educativa.

Mostrar el que fem dia a dia és tasca ben complicada, sobretot pel gran volum de treballs, concursos, participacions i recopilacions que es mouen a diari, lògicament, en una escola de les nostres característiques. Però tot i així, el Tres de nou del Joan Rebull segueix puntual a la seva cita del juny. El número 28 ja.

No ens resistim a mostrar en format revista, tal com ens diu la seva editorial, "el que ha estat la vida del centre al llarg d'aquest curs". És un tast general, amb la novetat que avui mateix ja la teniu en format digital.

Festes escolars, premis escolars, projecte transversal Euromania, setmana cultural, mostres de teatre.... A qui ens toca una mica fer de notaris de l'actualitat escolar al centre prou sabem de les grans tasques que dia  dia es fan i es desfan, fent rotllana comunitària.

Podeu accedir des d'ara mateix al seu format digital en pdf, amb un centenar de planes dedicades a resumir el que ha estat l'any. Des d'aquest enllaç  ( amb la possibilitat de guardar-vos el pdf en local ), o bé des del menú superior en negre del blog, a  "Revistes" , 3 de 9 2015.

Un any més , des del "Tres de nou" hem volgut posar de manifest,  tot els mestres, transversalment,  allò de:

"L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor "

Howard G. Hendricks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada