dimecres, 6 de juny del 2018

Graduació de sisè

Sou el millor record, sou la millor esperança de futur.

El dilluns dia 4 de juny , per la tarda, es va celebrar l'acte de graduació dels alumnes de sisè.
En forma molt emotiva van tenir lloc els parlaments: dos de gran alçada al moment, com correspon, i un tercer que...



Va seguir el visionat d'un vídeo resum amb les fites més important del cicle i de tot el pas dels alumnes pel centre . Finalitzant-se amb un bitllet d'avió..., i una caixa de kleenex, per si de cas...


Vam finalitzar, com és costum, amb el repartiment d'orles i un berenar al pati dels menuts. El teatre del centre es va omplir, com mai, per a no perdre's ningú el detall de l'esdeveniment, preparat amb cura i discreció per tal de donar una sorpresa als alumnes que finalitzen estudis de primària enguany. Les cares ho deien tot.

És una forma emotiva de comiat als alumnes que durant nou anys han estat dins de la família de "rebullins" ( com ens auto-anomenen col·loquialment ), organitzada pels propis pares i mares delegats i delegades de les tres classes.



Donem les gràcies a tothom que va col·laborar en el fet que fos una tarda de moltes emocions i rememoracions, convertint-la en un record excepcional que perdurà en el temps i la memòria. Una gran cita per un gran moment de comiat.



Us desem aquí una carpeta compartida amb totes les fotos que va fer el Carles ( "papafotos"), per a descarregar aquelles més emotives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada