dimecres, 6 de juny del 2018

Setmana Cultural

La setmana cultural del circ

Ja ens ha passat la setmana cultural. Entre obres de teatre, l'ou com balla, llibres , música, mags i exercicis d'equilibri al pati ens ha passat la setmana volant, dedicant més temps al temps i a gaudir d'elements importants que el dia a dia no ens permet aprofundir.

Arriben temps on els pares ens diuen que cal saber de tot, que cal fer de tot. I alguns dels elements de vegades no es poden encabir en cap currículum escolar d'assignatura. Dediquem la setmana cultura a aturar el temps del rellotge dels exàmens i de les fitxes per donar pas al teatre, la dansa d'extraescolars amb "la Bella i la Bèstia" i el trapezi del circ, passant per màgia en anglès, el mercadet de reciclatge, la coca de Corpus, les creps en francès del Gabriel i Ferrater, l'esmorzar de l'ampa o el museu marítim de Barcelona per als de cinquè.

Tota una declaració d'intencions culturals que hem treballat també a través dels murals del passadís que decoraran per un any les parets de la planta baixa.

Volem destacar l'esforç dels pares a la seva obra del "Mag d'Oz" representada a l'INS Gabriel i Ferrater, un clàssic que representa els valors i el poder que unes sabates vermelles i un lleó , un home de palla i un home de llauna  desperten; així com la dedicació de tota la comunitat educativa a gaudir d'una setmana cultural de circ.

CORPUS


Una publicación compartida de Escola Joan Rebull (Reus) (@ejoanrebull) el

TEATRE DE PARES

dansa

Una publicación compartida de Escola Joan Rebull (Reus) (@ejoanrebull) el


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada