divendres, 1 de maig del 2015

33a. Olimpíada Escolar

L’escola ha participat enguany en la 33a. Olimpíada Escolar, una competició entre l’alumnat de centres d’ensenyament de la ciutat i la comarca que s’ha desenvolupat al Reus Deportiu, al CN Reus Ploms o al Pavelló Olímpic, entre d’altres escenaris. Ara, feia uns anys que s’havia deixat de fer aquest esdeveniment però en aquest 2015 s’ha recuperat amb èxit.
En total, hem competit amb 94 alumnes de categoria benjamí (nascuts/des els anys 2005 i 2006) i aleví (anys 2003 i 2004), repartint-se la nostra participació en esports que es realitzen com a activitat extraescolar, en el cas del futbol sala i el minibàsquet, o en d’altres esports, cas del patinatge artístic, la gimnàstica rítmica, el tennis taula, l’atletisme o la natació.
I d’entre aquest centenar  de representants de l’Escola Joan Rebull que han competit oferint el millor d’ells mateixos i amb una gran esportivitat, cal destacar els que han pogut assaborir l’èxit de penjar-se una medalla o emportar-se un diploma olímpic –atorgat als que han acabat de la quarta a la sisena posició en esports individuals o que han arribat a quarts de final en competicions d’eliminació-.
Quatre han estat les medalles d’or i el corresponent títol de campions que s’han emportat els nostres esportistes. En atletisme, i en el marc de la cerimònia de cloenda, l’Andreu Isern (aleví masculí) i l’Arnau Pascual (benjamí masculí) van ser els millors en la minimarató, mentre que en patinatge la Itziar Ortega i l’Adrià Oliete van fer brillantment el doblet en la categoria benjamí.
Ben a prop de pujar a l’esglaó més alt del podi es van quedar quatre esportistes més. En tennis taula la Joana Masip (benjamí femení); i en atletisme novament l’Arnau Pascual (600m. benjamí masculí), el Marc Rodríguez (60m. aleví masculí) i la Joana Sendra (minimarató benjamí femení) van realitzar una gran actuació penjant-se la medalla d’argent.
I finalment, l’Escola Joan Rebull es va emportar cinc medalles de bronze molt variades. El Roger Farré ho va aconseguir en patinatge artístic benjamí masculí; l’Arnau Pascual, en atletisme 60m. benjamí masculí;  l’equip format per Marc Rodríguez, David Descarrega, Juan José Espinosa i Jordi Sendra, en atletisme 4x60m. aleví masculí; l’equip benjamí masculí, en minibàsquet; i l’equip aleví masculí, en futbol sala.
Per últim, cal fer esment dels participants que van guanyar el diploma olímpic. En tennis taula set esportistes el van fer seu: Mireia Sanz (benjamí femení), Blai Molluna i Jordi Santillana (benjamí masculí), Leire Torrente i Anna Mongelos (aleví femení), Sergi López i Albert Manuel (aleví masculí). Pel que respecta a l’atletisme, la Joana Sendra va destacar en els 60m. i els 600m. en categoria benjamí femení, mentre que en natació la Carla Romero i el Joan Fumanal van ser dels millors en 50m. lliures aleví. Per la seva banda, l’equip de bàsquet aleví femení i el de futbol sala benjamí masculí van acabar quarts classificats, tancant aquesta llista de diplomes olímpics les atletes Carla Romero i Alba Cabrero, amb un bon paper en la minimarató aleví femení.
A tots ells, així com a la resta de participants de l’Escola Joan Rebull, la felicitació de tot el centre per haver competit amb un gran nivell i per haver pogut divertir-se i gaudir en una activitat formativa on, no cal oblidar-ho, el més important és participar. I per al proper any, entreneu fort que hi tornarem!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada