diumenge, 10 de maig del 2015

Programa Educatiu Infants ciutadans

El passat dilluns dia 5 de maig es va portat a terme la darrera sessió del programa educatiu Infants Ciutadans en la que venim participant com a escola des del mes de gener  treballant amb el lema " Igualtat de gènere, igualtat d'oportunitats". Els alumnes del cinquè nivell que ens han representat al nostre centre i han col·laborat en les propostes treballades des de l'aula han estat
  • Cinquè A: Judit Montserrat Josa
  • Cinquè B: Jordi Sendra Escoda
  • Cinquè C:  Anna Ruano Hurtado
L'Audiència Pública és el moment en què els respresentants del Consell d'Infants de la ciutat expressen al govern de la ciutat les propostes que han treballat conjuntament a les escoles. És una oportunitat de participar en els assumptes públics d'una manera directa, en l'exercici dels drets i les responsabilitats dels infants com a ciutadans i ciutadanes.

L'Audiència Pública és un mecanisme a l'abast de la ciudatania per participar en defensa dels drets en les decisions que prenen les autoritats municipals. Els infants de Reus, com a ciutadans i ciutadanes, també poden exercir aquest mecanisme reconegut per l'Ajuntament de Reus.

Les tasques desenvolupades, tant a la nostra escola com al Consell d'Infants Ciutadans han finalitzat en l'Audiència Pública del Consell d'Infants 2015 celebrada al Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus el dia 5 de maig. Aquest és el vídeo  de l'Audiència Pública.



Podeu consultar les propostes de l'Audiència .

Des del centre vam seguir puntualment per streaming les intervencions dels nostres companys, que van estar acompanyats al saló de plens a l'Ajuntament per la direcció de l'escola en aquesta Audiència.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada